morjes! ...tervetuloo lukemaan meiän tarinaa. ja tottakai, hienoo, että teillä löytyy kiinnostusta meiän uusiodiscobändiä kohtaan.

homma toimii täällä sillä tavalla, että me kirjoitellaan vegzin kanssa vuorotellen juttuja tänne, ihan sillä pohjalla mitä nyt milloinkin on kirjoitettavaa, ja kumpi sitten jaksaakin paremmin kirjoittaa. tällä hetkellä vegzi ei vielä tiedä, että tällasen palstan oon luonu. eikä liiemmin tosta beta 13 nimestä. vegzi vaan keksi eilen, että b13 olisi hyvä nimi, on muuten sama nimi kun meiän käyttämän rumpusämplen koodi.

eilen kuitenkin oli ensimmäiset treenit ja saatiin sovitettua kolmee kappaletta eteenpäin. nauhotettiin sitten kameraan vähän matskua, jota vegzi ehkä voi julkaistakin tätä kautta.(?) ajan kysymyshän se kuitenkin on. ovela tapa sovittaa kun tietää vähän miltä kuulostaa narulla toi. tehään tässä varmaan demonauhotus jossain välissä niin sitä sitten kuulostella voi. seuraavat treenit onkin sitten jo sunnuntaina, eli silloin lisää. ellei vegzi sitten innostune kirjootteleemaan sitä ennen.tästä alkaa meiän ja teidän intiimi suhde. beta 13 on virallisesti syntynyt!

tsaukki, yugzi